Tapi buah laici guna semua. Tapi kena ikut oven masing-masing.
Cairkan coklat masakan menggunakan teknik double-boiler.
![](https://i.ytimg.com/vi/IHdL2Mxx-Vo/maxresdefault.jpg)
. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang. Simpan biskut dalam peti sejuk selama 5-10 minit. Bakar pada suhu 160C selama 30 minit.
Kemudian sudah siap bulat-bulat. Lepas semua tepung dah masuk buat bulat-bulat. Akhir sekali masukkan semua buah dalam tin yang sudah ditoskan tado.
Air laici kalau nak guna bubuh sikit je. Ceduk masuk cawan bubuh ais siap la. Guna sukatan 12 sudu besar.
Tengok bahagian bawah kalau sudah coklat sedikit boleh angkat. Kalau mahu sama besar guna sudu sukat. Semasa cairkan coklat tambah cocoa butter.
Sukat dulu baru buat bulat-bulat. Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat. Bila coklat dah keras keluarkan dari peti sejuk dan simpan.
Pin On Tested Recipes Digital Cookbook
Cobertura De Chocolate Com Creme De Leite Receita Receitas De Cobertura De Chocolate Cobertura De Chocolate Chocolate